Selecteer een pagina

Een nieuw jaar, dus tijd ook tijd voor nieuwe concerten! Op 9 februari 2016 presenteert Into the Grave in samenwerking met poppodium Neushoorn in Leeuwarden The The Vintage Caravan en Dead Lord!

IJsland is niet alleen het land van de meeslepende muziek van Sólstafir en Björk, maar ook de rockers van The Vintage Caravan komen uit dit mythische land. Je vraagt je misschien af, klinkt de muziek dan als een tweedehands kampeerwagen? Dat mag je vanavond zelf over oordelen, maar wij zeggen: allerminst.

Als je The Vintage Caravan hoort, waan je jezelf minstens twintig jaar terug in de tijd, toen de seks vies was en de lucht nog schoon. Het geluid van het trio hint naar een tijdperk dat zich strekt van Black Sabbath tot Guns ‘N’ Roses, tot recentere bands zoals Wolfmother. Dit jaar kwam de derde plaat Arrival uit op het label Nuclear Blast, bekend van de betere metal releases en hun landgenoten Sólstafir.

Als support nemen de IJslanders de Zweedse band Dead Lord mee. Ook deze heren zijn niet vies van een fijn potje rock en daardoor sluit de muziek en haarstijl goed aan op The Vintage Caravan. De Noorse underground band Tiebreaker zal de avond openen. Dit wordt dus een avondje klassiek rocken!

Kaarten zijn verkrijgbaar op de website van Neushoorn: hier dus!