Selecteer een pagina

Na de afzegging van Orange Goblin moesten we hard op zoek naar een vervanger. Gelukkig waren de Stonerrockgrondleggers Karma to Burn​ bereid om die plek in te nemen.

Met zijn riff-georienteerde en groovy nummers weet dit Amerikaanse rocktrio de hele geschiedenis van de internationale rock in zijn muziek te verwerken: van vrolijke sixties tot aan een hedendaags, organisch geluid. Op de meest recente plaat Mountain Czar (2016) hoor je invloeden terug van het succesvolle debuut van de rockers, Karma to Burn (1997), maar ook experimenten zoals op de track ‘Sixty Three’. Met een harde basis en de surfersatmosfeer uit de jaren ’50 bewijst Karma to Burn op dit nummer weer dat ze iedere rockstijl machtig zijn.

Er zijn ook enkele verschuivingen in het programma.

Elder​ verschuift van de zaterdag naar de vrijdag, terwijl ZAUM​ en EARTH SHIP​ juist van vrijdag naar zaterdag verhuizen.

Het complete programma van zaterdag is nu:
Karma to Burn, Monolord, Long Distance Calling, Momomyth, Hexvessel, Lonely Kamel, Earth Ship, Limb, Komatsu, Black Rainbows, Tangled Horns, Darkher, ZooN, Wichsorrow, Alunah, Famyne

Vrijdag:
Fu Manchu, Conan, Elder, The Machine, Dool, Hangman’s Chair, Eleanora + 1tba