Selecteer een pagina

Door afzeggingen en verschuivingen moesten we weer even puzzelen met het programma voor Into the Void 2016. Gelukkig kunnen wij nu eindelijk weer een compleet programma presenteren met de Belgische post rockers van Steak Number Eight.

De jonge mannen van Steak Number Eight gooide hoge ogen met hun laatste plaat Kosmokoma. Door de internationale muziekmedia wordt het viertal geprezen omdat ze het postrockgenre naar een nieuw level wisten te tillen met moderne invloeden. In Belgie heeft de band inmiddels een zo’n status dat het de Grote Zaal van Ancienne Belgique in Brussel uitverkoopt. Ook in Nederland krijgt Steak Number Eight voet aan de grond en op Into the Void zul je zelf meemaken waarom dat zo is!

Steak Number Eight wordt toegevoegd aan de line-up van de vrijdag. Black Rainbows verschuift naar de vrijdag en Conan juist naar de zaterdag. Het programma ziet er nu als volgt uit:

Op vrijdag 21 oktober spelen Fu Manchu, Elder, The Machine, Black Rainbows, Dool, Hangman’s Chair, Eleanora en Steak Number Eight. Een dagticket voor de vrijdag kost 20 euro (exclusief servicekosten) en koop HIER!

Op zaterdag 22 oktober spelen Karma to Burn, Monolord, Conan, Long Distance Calling, Momomyth, Hexvessel, Lonely Kamel Earth Ship, Limb, Komatsu, Tombstones, Zaum, The Moth Gatherer, Tangled Horns, Darkher, ZooN, Witchsorrow, Alunah en Famyne. Een dagticket voor de zaterdag kost 25 euro (exclusief servicekosten) en die haal je HIER!

Natuurlijk kun je ook combitickets voor het weekend krijgen voor 35 euro (exclusief servicekosten). Deze haal je HIER!